Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego sto umrem volio bih samo da saznam ko rukovodi svijetom
@fbUser6703000x29 Hitler je rekao ...ostavit cu ih samo par da vidite sto sam ih ubijao
sda i bakir, zar nisi do sad skonto na klixu?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Virus nije ni blizu smrtonosan kako se govorilo. Prvo su nam poturali brojke od 3.4% ... Pa se poturale brojke od 1% stope smrtnosti, pa ni to nije proslo, pa je preslo na 0.6%... Pa ni to nije proslo.. Pa se poturale brojke od 0.3% - pa ni to nije proslo. Sada evo - zadnje brojke koje govore- za ljude ispod 70 godina - prosjecna stopa smrtnosti od korone je 0.05% ... Prepadanje i pljacka stoljeca od banaka koje su nastanjcale dolara i eura ove godine kao u zadnjih 100 godina.
@TriarchMezopotamija Ovi "lockdowni" kako ih nazivaju - ovo je samo prikrice za pljacku stoljeca - stopa inflacije ove godine je preko 10% - a samo im je trebao "izgovor" da stanjcaju dolara jos vise. Ovaj papirni novac treba odbacit podhitno!!! PLJACKAJU NAS !!!
@TriarchMezopotamija Da ne bude da vadim iz pete ovih 0.05% - evo zvanicnog dokumenta svjetske zdravstvene organizacije: https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
Tako. Jedva cekam da se i ova nasa vukojebina opet zatvori ;)
Bas lazete bezobzirno klix.
Ludilooooo bez premca!
Draža mi je bolest nego ovaj 'lijek'
Jao gluposti
V. Britanija je tamo početkom devetog mjeseca uvela zatvaranje, znači prije mjesec i pol. Danas imaju 18 000 zaraženih. Što znači da nikakve karantene ne pomažu. Ajde sjašite više ljudima sa qurca. Ko se boji neka ne izlazi van sljedeće dvije godine i gotova priča.
Koje su ovo budale - kompletna Britanija, istorijski centar idiotluka, krvoloka, bolesnika i u svemu zele biti prvi...
Isto nas ceka poslije izbora.
@fbUser6703000x29 Čitaj sljedeće studiozno i shvatićeš : https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
kod nas nece biti nikakvih mjera ovog tipa jer su za mjesec dana izbori, tek poslije izbora idu mjere ;)
Iživljavanje nad građanima.
Ovo i nas ceka ..
Copy paste
A kako će igrati utakmice u fudbalu ?
Nisu svi u Walesu IT-ovci i bankari pa da mogu radit od kuce. Sto ce tek na ovo reci ljuta Baustella.
@longitudinalno2020 Baustela nek sjedi kuci i gleda odakle je vedro. Ne bilo im ici u skolu.
@longitudinalno2020 Ma radit će bauštela aman.