Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primam Iron Maiden na konak u slučaju potrebe. Šta jedem ja i oni će.
Ako izađu bez dogovora,trebaće im pasoš na granici,kontrola robe,non Eu citizens itd...helem nejse kao i mi.
Treba i nama pa zivimo.
nek vide kako je bilo drugim narodima i plemenima nakon njihove posijete
Mi smo zemlja, primjer u svijetu, kako se na dnu dna moze solidno zivjeti.
Kad napisu Velikoj Britaniji prijeti raspad, kriza ili Njemacka u recesiji odma braca srbi misle kako je srbija jaka zemlja hahahahha, a VB i Njemacka i ostale drzave 500 (turski 500 g) godina ispred srbiji
eto mi spremam im paket pomoci koji ukljucuje mlijeko u brahu, grah i konzervi. Isporka ce biti ispred ambasade male britanje.
prilika za Delboya da rastura polovnu robu
Jučer gledam na Good Morning Britain kako neki dežurni euro-lizač duppeta strahuje da će cijene za fish and chips porasti sa 1,5 na 3 funte zbog taksi koje će se uspostaviti nakon izlaska iz EU. Mainstream mediji masovno ignorišu nešto što većina nezavisnih analitičara iznosi, a to je da će se Britanija okrenuti tržištima istočne Evrope. Rusija i Ukrajina same proizvedu više pšenice i krompira nego cijela EU zajedno.
Koja laz kako se prije imalo bez EU
Mislim, ako fakat mislite da će doć do neke ozbiljnije nestašice ili nekog značajno većeg pada u standardu ludi ste
Ko fakat misli da UK zavisi od bilo koga, grdno se vara. Umjesto Europi, okrenut će se malo više zemljama Commonweltha i USA, više će domaćih nogometaša biti u Premiershipu čemu već svjedočimo i to je otprilike to. EU je jedna fašistička tvorevina koja izlaskom UK gubi zemlju sa drugim najvećim GDP-ok u EU.
OMG koja lupetanja. Velika Britanija drzi pola planete zemlje!!!
Čudi me da mainsterem mediji nemaju snimke Borisa Džonsona kako siluje maloljetnike.
Evo i Bosna nije ni nadomak pregovora a imamo svega :)
Hajte vise dosadni ste..