Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da se javim da sam dobro
Cudi me da Srna nije javila kako se za nasukavanje broda sumnjive vehabije ;)
koji crni bogataši ovo je jeftinije od Makarske
jel bio neki naš Mošnjak, slijepi putnik.
Nekad je i bolje nemati vise para :) Manji rizik sigurnosti...:D
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Kakvo istresanje frustracija, covjek je samo mirno rekao da ga ova vijest ne pogadja i ne zanima.. Sto mislis ako sad svi nismo zbog ovoga zaplakali da smo odmah ljubomorni?? Ubuduce postedi nas svog pametovanja.
A bogataše boli briga što si ti kokuz.Oni će imat pare da opet idu na krstarenje,dok tebi ostaje istresanje frustracija po portalima.
\"VELIKI TURISTICKI BROD\"... ALOOOOO MONGOLOIDI!!!! KRUZER!!!!!
Bas me boli briga sto se bogatasima upropastio odmor
Brodom upravljali srpski alasi sa Dunava
Pa što ga u pličak utjera ???
Da nisu Mevlida pustili za vikend ?
odale vam podatak da se radi o osmero mrtvih? Vijesti u Italiji govore troje sigurnih, a mogucih sest... dakle odakle osmero?
DA+MEVLID+SLUCHAJNO+NIJE+BIO+NA+BRODU ? ? ?
Sta veli Tihic na ovo?
fail