Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto 7 puta da ga upuca e hajd neka mi neko to objasni
je suis americki policajac
@Murinho939393 Da bude siguran da ga je ohladio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a zasto ne napisete ko je ovaj crnac, kakav rekord ima, kako je prije znao posegnuti za oruzjem i da je sex offender.
@mlw0 To ne ide u prilog narativu.
Sve ne u režiji i izvodzenju od istih to jest globalista i šta znaci jednog ili vise ovakvih podmetnuti da isprovociraju policijski odgovor a u pozadini su novi svjetski poredak
A C A B
To su pravi gradjani brane svoga sugradjana a mi samo znamo kevtati a nista preduzeti
Ovi nisu normalni sekunde
E moje budale vi na proteste izlazite a Bošnjo to samo riješi najlajkanijim komentarom na Klixu.
da hoce prezivjet da im naplati milijardu štete glupi drotovi
Nakon svih dosadasnjih "nenaoruzanih" slucajeva koji su ispali potpuno netacni, a nakon cega su se mediji usutili, ne znam koliko trebas biti lud da slijepo povjerujes u pricu na prvu.
Raspad Jugoslavije ce izgledati kao sala u poredjenju sa raspadom USA.
svaka cast policiji
nadje crnac neciju osobnu na ulici i stavi je u dzep. toga dana zaustavi ga pandur i kad je zatrazio dokumente, crnac izvadi osobnu i pruzi je. policajac procita..leonardo di caprio...pogleda u crnca i okrene se kolegi.. ej sefe jeli ono titanik potonuo ili izgorio??🤣🤣🤣🤣
Neko iz familije ti zovne policiju jer si očito ili napušen ili akloholiziran, dođu pajkani, pitaju šta je? Ti se praviš pametan, prođeš pored njih kao da su zrak, on ti viče, stani, stani, ti se idalje praviš budala, sjedaš na vozačevo sjedište, nema on pojma šta ti rukama dole diraš, i imaš li ti tetejac u prtljažniku. Brate, nije to BeHa. Ako mislite da je ovaj nevin, mislite i dalje.
Sta ti je demokratija. Upucas covjeka s leđa i uvedes policijski sat jer se masa buni sto je upucan s leđa covjek.
Pa bolesno drustvo jest Bgm! Znaci glavu mozes izgubiti ko da si s cetnicima
Divljaci ne znaju nista drugo nego divljati.
Trump je prdnuo u fenjer sad definitivno