Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudska glupost je već ranije ugrožavala živa bića. Nadam se da je ovo najgora tragedija ove godine učinjena ljudskim faktorom. Ne mogu ni zamisliti patnju jadnih životinja. Baš mi je žao...
Patnja zivotinja traje od kada zive u zoloskom vrtu!
My moon
Jadni majmuni :(
Manja bi bila šteta da su to bili naši političari majmuni nego ti pravi...
Duse drage.Pocivajte u miru maleni.Ljudi su postali bezdusni i veliko zlo.Treba nas sve iskorijeniti.
Ni krivi ni duzni, jos ni svojom voljom tu, poginulim.. pu gamadi ljudska
Tuga brate mili. Bez obzira sta vi mislite (neki) meni nema razlike izmedju ljudskog zivota i zivota npr jednog majmuna pogotovo vrste poput gorile koje izumiru radi covjeka..
Iia li nasih medju zrtvama
Balkanski kmetovski demagozi se ritaju skopčani na aparat za šećernu vatu, pa kako to da se se desi u savršenoj Njemačkoj gdje je sve savršeno i bez greške!?!?! Jaaooooo breeeee, avatromet kriv c,c,c... Žao mi majmuna stvarno, ali onih u kavezu!
majmunska posla.
🔥🔥🔥🐒🐒🐵🐵🐒🦍🦍🙉🙉🔥🙊🙉🔥🐵
Jedva ćekam požar u Vladi, ministarstvu, lafo institucijama da vidim koliko će majmuna poginuti. Čisto informativno, uz kafu.
Samo dozivotni zatvor za odgovorne i pazit ce svi
Pripremali majmuni vatromet
My moon
Jes oui majmun
Majmuni prave vatromet i majmuni stradaju.