Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je ljudi ako ima, a za Emirate i njihove nebodere me bas zaboli, ko i njihov rezim za djecu koja umiru od gladi u Jemenu radi njihovih bombi. A na kraju krajeva Vucicu su slali pomoc pa nek ih on zali !
@Sindikatbotova cekaj nemoj tako pa zar bosnje ne zovu sve arape i turke svojom bracom ida su im drazi arapi nego bilo ko drugi ????
Eh isto k'o što njih kriviš zbog njihovih bombi tako i mene peče savjest i Boga me strah što naša jedna firma istima tamo njima prodaje oružje od kog ginu ista takva djeca. Sve će za pare
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Vi novinari baš nemate pojma. Dubai nema veze sa Sharjah, to su dva različita Emirata. Ovdje je riječ o požaru u Sharjah, a nikakav Dubai se ne spominje. Prepravite članak!
Ako prenose BiBiSi i Al Džazira Ingliš onda mora da je strašno važno, nema veze što ne znam gdje je ta Šardža, samo nekoliko godina unazad ribarsko mjesto
A kod tog restorana vidim ja poznato miii... Ama ko zna ba za taj restoran levati klixovski
akobogda izgori sve tamo amin
Sharja je poseban emirat u UAE i nije Dubai, valjda toliko mozete znati, kad prepisujete vijesti
Fino pise Emirat Sharjah a ne Emirat Dubai! To nije isto. Nepismeni novinaru jedan. To bi bilo isto da kazes pozar zahvatio Francusku gori zgrada u Gujani ili gori u Federaciji FBiH zgrada u Gacku. Nepismnost je najveca bolest drustva.
Vidi bog sve
Nije lako ni emiratima. Turizam sao, linije ne lete a naftu niko ne treba
Najveci izdajnici Islama,n3k sve izgori
Jos jedan slucaj gdje brzogoruca vanjska/fasadna izolacija uzrokuje ogromni pozar, poput London Towera...
Ne uzrokuje vanjska fasadna izolacija vec neznanje
Kod nas danas komsija zapalio rostilj,dimi se 9 spratova
Promasili ste grad botovi jedni od novinara kix.ba
Kakva njihova civilna zastita,Solak bi to sa svojim stucnim timom za 1h ugasio..🤣🤣
E i jesu gamad...
Kad se zgrada oblaze zapaljivim materijalima isto kao u Londonu. Za redakciju nije Dubai nego Sharjah se zove emirat i grad.
Sad će njima brat Vučić da uleti sa humanitarkom. I to će lično da je uruči.