Oblak dima se izdigao iznad grada
7
Veliki požar u Dubaiju
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nije nastradao, i to je naj važnije,a za ostalo,....ima se,može se !
j.b. ga,dešava se, ne"š mi valjda zamjeriti ?
Na koji način radnici( čitaj bauštelci iz Afrike i uglavnom muslimanskih zemalja koji rade za šaku dolara) u Dubaiju bivaju ugnjetavani, čudo sve ne izgori!!!
nek vas izgori :p
@ Laktaški vož... Za tvoju informaciju u Emirates airline radi pola Srbije ;)
oni koji poklanjaju Dačiću i Vladi Srbije blindirana vozila i finansiraju vladu koja je naprvaila genocid nad Bošnjacima i dr. narodima na balkanu zapalila na stotine dzamija i crkava zasluju da gore, nek im Bog da ono sto zasluzuju krmci zatucani arapski
laktaški magarac - pa ovi muslimani su ti donirali neki dan vladi srbije neke ternece trebao bi im lizati dupe kao i tvoj taj laktaski i onaj preko drine magarac:)))) vas imaju u šaci:)))
šta ti "veliki" muslimani orgijali malo pa zapalilio se nesto, stoka arapska sramota su za islam
Gori Muslimansko,to je odlična vijest.Još recite da vam je i to zapalio Momčilo Perišić :)!
kad šejk prchi.....ima da gori cijeli emirat...mamu li vam hedonisticku.
Piše se najvažnije
mama dobro sam ne sikiraj se, s druge strane bur khalife je
gori, gori, srceeeeee..... gori kao žar......