Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo pukovniče, zauzmi im sve i protjeraj bagru, sjatili se oko tebe i zemlje tvoje kao lešinari da vas izmuzu, samo ih isprašite!
Kakav ba islamski emirat majke ti, srušiše zemlju , onako bogatu i socijalno mirnu, zemlja primjer u Africi, moglo se lijepo klanjati i biti nezavisan od engleske i američke tiranije kojima treba samo nafta i nemiri u islamskom svijetu. Ostavite se vehabizma, nema goreg zla za muslimane.
Rekao sam caci da mi uzme ovu jednu igracku
Nemoj bolan psovat, nije to lijepo. Oduzece ti mama pravo gledanja TV-a i koristenja interneta na 7 dana. Sta ces onda?
Pionir ma ti sve znas, kao stanovnik buca potoka, koji je vidio komunizma :D poklanjam se tvojem seljakluku, seljacino bezvrijedna :D
@Englez Iz dana u dan informacije: \"Pobijeno X pobunjenika\", \"U napadu NATO-a pobijeno X civila\"... Ko je ono \"good guys\"?
rat u Libiji ima za cilj naoruzavanje Al Qaide, kako bi ameri i ostala bagra mogli udariti na neku drugu drzavu, sa ciljem borbe protiv terorista..
udri bagru pukovnice !!!!
M.ta-Izvjestaj-8.06.-http://www.youtube.com/watch?v=xZRkHMz3wdE Vijesti-http://www.facebook.com/WefaqLibyaEn
tvojoj mami smo uglavnom naklonjeni
Ako je 12 pobunjenika, sigurno je i 30tak napadaca... Uz vas smo, ne prestajte dok islamski emirat ne uspostavite
bolje da si stavio cuna al eto...
natako ti *(-_-)* staru na .!. !!!! Legenda *(-_-)* - deen .!. - ku.r.ac
jedva cekam da ovaj tito zvani gadafi crkne i da ga njegov narod objesi ispred cijelog svijeta, onda dozivotni diktatori koji pucaju po protestantima, nece lagano spavati :)
agronom: gazda,gazda ljerko copa krastavice ! gazda : neka copa, ku.r.ac ce za veceru !