Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za ideju
Ih šta je Fahro imao takvih humantiranih transporta sa Crnom Gorom. :)))) Koji ba FAhro ? FAHRO ANTIKORUPCIJSKI CUNAMI ! :)) TOliko je čovjekoljub da je nabavio i AVION. Doduše nekima je bilo čudno što je zaprašivanje, al svakog čuda za tri dana dosta :))) Poslije završetka TRAČNOG MOSTA SA CRNOM GOROM, avion pordao.
Ovo je zaplijena Neficu a ne "30 grama zeljaste materije koja morfoloskim svojstvima asocira na opojnu drogu marihuanu"
kod nas cesto vidim kombije pise ambulanta ili dom zdravlja, to rotacije svi se sklanjaju, ne bi me cudilo da se Sarajevom ovako prevozi droga
Pa u neku ruku to i jest hitna pomoc.
Hehe. Jel to hitna pomoc? Hitno nam treba pomoc.
domisljato, nema sta.