Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20000 fakultetlija u Britaniju i EU, a sljam, narkomane, klosare itd na balkan... Isto kao i ranije sto se radilo....
20000 "probranih" su zaboravili dodati kao naj bitniju stvar.Doktori,inzinjeri,tehnicari u industriji,medicinsko osoblje.Zar neko stvarno misli da ce Englezi primiti svakog.Da im je to cilj vec sutra bi sa avionima prebacilin 20000 ljudi,i za 15 dana sve bilo gotovo.A na kraju ce taj broj biti dosta manji od 20000 jer i druge zemlje isto samo zele ovakve ljude.Na kraju taj broj nece preci ni 5000.
Cim je Britanija odlucila da primi Afganistance nesto u svemu ovome smrdi, pa ljudi do sada nisu primili nikako migrante, cak i europljanima treba viza da bi usli u Britaniju Americki lobi je cudo
Nadam se ne pješke preko Balkana. Tako je i Njemačka zvala pa sad sjede u Hadzicima.
Vodite i one iz Bihaća , halal vam bilo !