Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Boris Johnson razmatra i uvođenje novih sankcija za projekt Sjevernik tok 2" kakve veze imaju Englezi sa tim, oni su izasli iz EU...kraljicu vam sprcim
Cuj ovog rusofila, i poslije govore "vI mUsLiMaNI saAmO pLaCetE aMeRici". Jadan si druze moj
Rusi su slaveni ko i mi ako nisi znao...Rusi su mi i mi smo Rusi...Zdravstvuj Slava Rodu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kako će im se ovo vratiti... EU = 500 000 000 stanovnika koji nemaju resurs da jednu zimu prežive. Ovi na istoku znaju i za puru i za krompir i za ostale stvari koje vode ekstremu. Šta će biti kada jedan Nijemac ili Francuz bude morao za ručak jesti leću npr...
Za Nemce ne brini. Naucili su na bedu. Jelo se puno gore nego kod vas posle ww2.
Kad slusam i gledam,prepucavanja,ponosa,mržnje zlobe,dobro nas Bog ikako drži na životima,a zemlja tako lijep tako lijep Planet,meni je iskreno žao sirotinje,Bogataši imaju novac oni se pobrinu za sebe,kao i političari!
Mozda ce biti kako su Nadrealisti predvidjeli....zid prema Evropi od nas
Zao mi slijepih koji nemogu vidjeti da Rusija je tek piun u kooridiniranoj akciji USA i UK da napokon uniste EU... Briga Engleza i Amera za Ukrajinski narod odprilike kao i za Bosanski...
Totalno pogresna izjava, ali ti vjerovatno imas vise informacija od nas obzirom da si ravno iz CIA-e dosao, tako da izvini.
Dva mjeseca slusamo o ovome. Da hoce vise da pukne 😈
SAMO KAD VIDIS RAZILU U BUDZETU I ULAGANJU U VOJSKU IZMEDJU AMERIKE -RUSIJE I OSTATKA SVIJETA SAMO SE NEKI SRBIN MOZE NACI DA PAMETUJE KAKO JE TO UPOREDIVO I TU NEGDJE A USTVARI NESTO STO JE SMIJURIJA POREDITI
Ne baljezgaj kad nemaš pojma. Ugasi caps lock!!
Boris klovn za dlaku je izbjegao da bude oboren od svojih konzervativaca. Rejting nikad gori. Dušu dao za halabuku i galamu. Gore od zelje da se osvete što su im Rusi tamanili špijune. Stvari će ići do usijanja.
Svi cemo mi zglajzati !
Iskljucenje iz SWIFT i rusija ce biti druga indija, cigani ko i genocidasi.
Upravo to treba napraviti. Preko noći ekonomija Rusije bi bila na koljenima. Nebi mogli isporučiti ni topli obrok na granicu Rusije a kamoli pokretati trupe za vježbe.
Opet mi padaju na pamet javne kuhinje.
Dokaz da su Rusi i Srbi najzlobniji narod! U krvi im je zlo
Kako ste samo glupi ccccc . ljudi ce sa kinom napraviti novi platni sistem.
Potopiti ostrva i svijet će biti mirniji.
Boris na čemu si ti ?
Pa hoce li se zapucat hocemo li sve dici u zrak pa ko prezivi nek prica.. ne mogu ovih tenzija te hoce te nece.. nesto imam feel da rusiju zaboli k za swiftom i svim mogucim sankcija i vjerujem kao drzava mogu sklopiti uvijek deal sa turskom i kinom i japanom sto je vise bitnije od deala sa amerikom. A ako se sjecamo ameri i njihova pucketanja po hiroshimi azijati to nece nikad zaboraviti..