Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo Alkohol zabranit
i onda ce kao i drogu dilati
odlicno, nadam se da ce we svijet nekad osloboditi te ruzne nepotrebne navike od koje smrdis i ti i sve na tebi i sve oko tebe. a uz to si potpuno ovisan o tome da nisi u stanju da se samostalno oslobodis toga nego ni ne pokusavas da sagledas koliko je ruzno u svakom pogledu.
Extra
Bravo, cigare su otrov koji ubija i one koji ih koriste i one oko njih, a kao droga stvaraju ovisnost. Nadam se da ce cijeli svijet krenuti tim putem da se zabrane cigare, jer nikakvog dobra od njih nema niko osim onih koji ih proizvode za ludi narod. Svako ko zeli sebi i svojima dobro bi podrzao zabranu cigara, ali mnogi pusaci vole vise cigaru od rodjenog oca i djeteta, jer da imaju iole pameti nebi kraj djeteta dimili sa cigarom.
Svaka cast na rezimeu
Ukinite alkohol i cigare skupa.
To se na primitivnom Balkanu neče primjenjivati za još jedno hiljadu godina...
Može ga Shuki samo dobro suknuti!
A ""u nas""već sa 14 puse
Cuj kazna ako ne odes doktoru hahahhahhahhah, e sto me nasmija
Sad ce nasi politicari ovo prepisati i zabraniti pusenje a i od lizanja odose zubi