Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to posljedice koronavirusa nego LGBTQUHD4K+ lobiranja. Tesko ce vam takva politika odrzati natalitet.
Kako čovjek mora biti nepismen, pa napisati da je prosjek u VB "POTAKNUT" trendovima u Škotskoj i Wales, koji su zabilježili više smrtnih slučajeva nego rođenih! To Škotska potakla smrti u VB?! Koje elektronsko smeće moraju ovi jadni ljudi čitati to prevazilazi čak i najlošije novinarstvo
sve se vraca sve se placa, najdzele...
Srbija na inkubatoru
A u malim balkanskim zemljama umire i više id 100 000 godisnje!
Taman za toliku razliku primite od nas imigranata.
Najpopularnije ime je Ahmed.
U Srbiji je 2020. godine rođeno samo 61,693 djece, a umrlo 114,954 ljudi, što znači da su u samo jednoj godini izgubili grad veličine Šapca. Još gora situacija je kod bosanskih Srba, a najgora kod hrvatskih Srba. Propast.
svugdje ista govna
Više liči na posljedicu manje hebanja.