Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači počelo je da se zakuhava između GB i EU, doći će na "Londonski pašaluk" kad se otcijepe Škotska pa Wells, Sjeverna Irska... Podsjeća me na samouništenje Jugoslavije, ničim izazvano, osim glupim političarima! Šta li im je to samo trebalo da mi je samo znati, garant Amerikanci zakuhali da oslabe EU, Ameri su nam organizovali i najezdu migrante? Što baš u EU, zašto ne u Kanadu, SAD, Japan, Australiju...
idu u EU jer dotle mogu doći pješke preko kopna nije nikakva zavjera već geografija
neka ste izašli, tko još vozi lijevom stranom u europi osim vas mamlazi
Britanija se još uzda u pljačku kolonija, ovaj blef im nije uspio ipak se razvedoše, a kako će im biti vidjet će se narednih godina.
Kad ih Evropa odsiječe, neka uvoze hranu i lijekove iz Amerike. Imam utisak da nisu ovo dobro osmislili.
Samo kopirati engleske zakone u BiH dok nas ovi ne prime u EU
Može li kako Bosna uletit umjesto ovih britanaca
@gooUser1577980835 Skroz in love sa tvojim komentarom
I treba samo sto ce radnje polako poceti da se prazne...
hvala bogu, klix je ipak medij pod britanskom krunom. nikada nismo saznali a vjerovatno i necemo zasto je klix odabrao britansku krunu i njihovu platnu listu.
Je€e mi se vala i za njima...
Sad gledaj kad planu Irska i Severna Irska u danu, pa kad pozovu britanske učitelje i vojnike koji nas ovde podučavaju civilizaciji i demokratiji hitno kući da se vrate... https://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts