Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadni nacisticki rezimi i njihove marionete na Bliskom i Srednjem istoku ocito nece odustati od terorizma, pljacke i agresije, sve dok ne budu potpuno i ekonomski vojno slomljeni. Jednu bitku su vec izgubili i u njima cijeli slobodni svijet vidi samo nastavak politike koja ima kontinuitet od najranijih kolonijalnih osvaja, preko Adolfa Hitlera, imperijalizma, do danasnjih ekstremno-agresivnih zapadnih zlocinackih rezima.
Ukoliko imperijalisti pokusaju otvorenu vojnu agresiju za Iran (iako to vec cine posredno, izvrsavajuci razne teroristicke akte, u b i j a j u c i intelektualce, naucnike, itd), krajnji ishod ce svakako biti ogromna katastrofa, mozda cak i Treci svjetski rat, ali i potpuna promjena odnosa moci i geopoliticke mape svijeta u kojoj ce velike azijske zemlje preuzeti dominantnu ulogu, sto je svakako manje zlo od Zapada koji je od kako vojno dominira unistio i opljackao vise od pola planete i izvrsio nebrojene genocide pocevsi od Sjeverne, Srednje i Juzne Amerike, Afrike, pa na dalje.
Je li ovaj govori ispred zemlje koja je tokom historije pocinila najstrasnije zlocine, ukljucujuci pljackanje i istrijebljenje cijelih kultura i narodda, a prema kojoj i Hitlerov rezim izgleda kao manje zlo? Zlocinac moze da prijeti, ali stvarnost je drugacija i u njoj ce biti lomljacvine i vratova i kicmi. Agresijom na Iran zapalit cete vlastitu kucu.
Napad na Iran bi bio najvevcca i najkobnija greska zapadnjackih nacistickh rezima i molim se za to, jer bi nacisticki pljackasi bili konacno uklonjeni sa svjetske politicke scene, a narodi sirom planete oslobodjeni od njihovog ugnjetavanja, pljackanja i teroriziranja.
narocito sirija - pruzaju otpor zapadu, ubiijajuci svoje ljude :D
Pa nije ti Iran Libija kretenu jedan, Mogili bi vi dobiti ponosu od Irana, Ko ste vi da vi vrsite pritisak , sta ste radili Njemackoj 1945 godine, sto to ne govorite, sta ste radili Inidji Pakistanu, zbog vas je nastao problem Palestine, ma vi ste jedni veliki kreteni lopovi.
Potpuno si upravu.Sirija i IRan su jedine koje pruzaju otpor,i ne daju da im zapad namece sta zeli.
Nema britanija moc da ratuje s Iranom.Iran bi je smrsko i obrukao...Ovo su samo ocajnicki potezi britanaca i njima slicnih.
hvala saudiskoj arabiji -kataru-turskoj i bahreinu sto su pomogli ubrzati kraj normalnog zivljenja.
padneli sirija i iran - svijet je zavrsio svoju eru normalnog zivljenja sto ga je iole ostalo malo bilo. tad se ulazi u novi sistem za naredni ihahahaaaaaa godina. jer sta se je mislilo od davnina to se je i uradilo. a kad bi se htjelo ponovo normalno zivjeti treba ratovati od početka. nitko ko zeli nit se ima snage za to. a kako će obični narod živjeti to će mo vidjeti vrlo brzo. gore će nam biti nego za vrijeme robova.
SAMO PROBAJTE BAGRO IMPERIJALISTICKA
britanija bas nije procionisticki nastrojena cak su diplomatski odnosi sa izraelom zategnti u zadnje vrijeme, uz protjerivanje izraelskih diplomata i zalbe izraela na bbc sve to zbog palestine a sad ako ocekujes da britanci podrzavaju bombase-samoubice - e tu si se malo prevario ljudi imaju samo odmjeren stav, razmisljaju hladne glave
kako to...kad su englezi bombardovali Srbiju navijali ste, a sad kad treba Iran onda ih pljujete-kako to? :(
onaj Juventus je... fuj
vi englezi svoja posla pametni skoti napustaju brog koji tone nisu ludi da ih sa genocidnim englezima vezu, skoti su plemenita nacija nisu nikada napali nijednu drzavu pa ni susjednu englesku, scotland the brave
Zlocinac i terorirista ciji rezim pored svih zlocina koje je pocinio tokom historije i cini i danas, u.b.i.j.a u teroristickim napadima i ugledne univertzitetske profesore, a sve kako bi pripremili teren da uniste i opljackaju jednu od rijetkih zemalja koja nije pala pod njihovu cizmu.