Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Sajide, ti i gradonačelnik Londona Mustafa (ili kako se već zove) ako ne očuvate naciju, ne znam ko će
Nešto poput Kanade, ništa neobično. U Kanadu kad hoćeš emigrirati moraš učiti i ići na predavanja, nakon toga ideš na testiranja gdje skupljaš bodove, ako skupi dovoljno ulaziš ako ne ideš nazad odakle si dosao...
Za kanadsko državljastvo ne mora se ići na ikakva predavanja. Ima besplatna brošura da se pročita, a uopšte ne mora ako znaš odgovore na testu koji se sastoji uglavom od blesavih i smiješnih pitanja i koja svako može ispravno odgovoriti i bez pročitane brošure. Brošura poslužiti onima koji nemaju apsolutno nikakvog pojma o zemlji u koju su došli, oni koji su rasli u izolaciji bez novina, bz TV-a, totalno operisani od svakog znanja o vanjskom svijetu.
Šta trebaju, da dozvole EU da im govori koliko migranata da prime, pa da postanu kao Njemacka gdje ljudi me smiju izaci vani cim se smraci zbog straha da bi mogli biti napadnuti?
Nesmiju ici van? A gluposti.
Nisu englezi ludi poput švaba
@The_Beg Ta ti stoji. Pogledaj samo ko radi poslove odrzavanja, na gradilistima itd. Sefovi su njemci a radnici su uvozna snaga. Eh sada, ako hoces da ucis, studiras, naucis jezik nece te niko sprijeciti da i ti napredujes ali vecina nije zainteresovana za to nego daj ti meni da ja zaradim 1000 € da mogu svake godine najnoviji mobitel kupiti.