Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.. ovi imperijalisti su ostali bez imalo mašte!
A ko ce zaustaviti vas
Intzko *
Sjećam se iz JNA kad na naredbu otrovi staviš onu smrdljivu masku ,pa kontaš samo da mi je skinuti samo da dođem do zraka,štetnija je od otrova.
US NAVY ĆE GAĐATI I RUSE RUSKU VOJSKU RUSKU VOJNU TEHNIKU ŠAČEKAJTE JOŠ MALO I TAJ DIKTATOR BAŠAR AL ASSAD ĆE BITI LIŠEN SLOBODE!!.
US NAVY ĆE GAĐATI I RUSE RUSKU VOJSKU RUSKU VOJNU TEHNIKU ŠAČEKAJTE JOŠ MALO I TAJ DIKTATOR BAŠAR AL ASSAD ĆE BITI LIŠEN SLOBODE!!.
Vi ste gopođo May potuno u pravu.
Svijet je zgrožen i činjenicama što Cionisti čine Palestincima pa vi gospoše i vaši saveznici prešućujete na genocid u Palestini. Očekujemo i akciju napada na Izrael s ciljem zaustavljanja napada na civile i ubijanje civila. Ali lažovi ste vi i petljanci do beskraja.
kao i u Iraku?
odvratni su
@ogledalce i domestos je hemijsko oruzje za mikrobe....dobro jutro vam ekipa lipa 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Trebali ste reagovati ODMAH, jos 2011 kada je sve i pocelo
Zaj bako podrzavaju te braca bakije iz Bih mogu i oni pislati zicaru ako zatreba.Hahhh@hahhahaBh
vještica, šta da na London neko ispali kakav projektil?! vrištali bi terorizam,agresija!!!!