Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta sad? jel to Bosna i Hercegovina naj pametnija zemlja na svijetu pa neće da legalizuju? Ja moram putovati u EU da bi obezbjedio sebi terapiju za tri mjeseca, a dijagnosticirana mi je multipla skleroza. Oni nas ubijaju tako što nam brane da se liječimo! Ja ništa drugo ne tražim nego da mi se lijek legalizuje. Pa zar je postalo ilegalno biti zdrab u BiH?
Majka izborila pobjedu za svoje bolesno dijete. To je drzava za covjeka.
U Holandiji vec tridest godina kako je legalizovano ta travulja.
Nije legalizovana, samo je siva zona.
Kad bi se kod nas legalizovala trava, uveli bi akcize od 45 maraka na 1 gram trave koji inace kosta 5 maraka
@Vilenjak Kupujes vecu kolicinu pa dodje jeftinije, nije valjda da kupujes po gram od dilera koji je peta ruka
Kad bi naši političari znali ovo ► https://www.youtube.com/watch?v=tjwMilgapMs Sutra bi se ganja legalizovala
@sejla1989 mrs u pizdu maternu
Nama legalizacija ne treba, svakako raja puši na ulicama, parkovima, kao da je legalna. U Evropi zabranili pušenje cigareta na javnim mjestima, kod nas puše džointe, vuku spidove.
Bolujem od jedne gore nevedene bolesti,a od drzave nemam aposulutno nista,i snalazim se po crnom trzistu i za marihuanu i ulje,jer kod nas ako neko ceka da se usvoji zakon,prije ce docekati drugi svijet.Cak i nekada ako se usvoji,cijena u apotekama uz recept ce biti dosta veca nego crno trziste.Daj Boze da se varam
Samo kad vidiš kad naši vjerni patrioti skontaju da se mogu zaraditi bilioni kad bi legalizovali kanabis u medicinske/rekreacione svrhe
Sreca pa su i kod nas uveli e-recepte, inace bi ga koristili ko rizlu.