Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda se živi raspadali majku vam pokvarenu zapadnjačku
ma ja danas nesmjes pustit ni brkove a kamoli bradu odma taliban
Krscanstvo...., da je uradio musliman klix bi napisao islamskli terorist gura slijepe i nemocne na sine sa ciljem da destabilzira britaniju, ovako je to samo britanac ???!!!
Da
Sacekaj malo.... slijedeca vijest ce da bude: Istragom policije je utvrdjeno da je ovaj sto je gurnuo slijepca povezan sa IDILom i da je musliman.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KLIX.BA LIJEGLO NACIONALIZMA !
Jel i ovo uradio IDIL???
sve u siriju poslat !!!!!
sta se dešava u svijetu? sjekirom napao policajce, gurnuli slijepca pod voz, pucao u stražara... druga strana uticaja kapitalizma na ljude?! dronovi u stadionima...