Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u BiH politicari svaki dan na.uze 3 miliona gradjana
Showbiz
Britanija ispade jaca od EU i kvazi njemacke. Ljudi dobili 40 mil vakcina sad plus ovo. Do proljeca ce vakcinisati sve. Dok Frau Merkel zatvorila ljude u torove i ne zna 150k vakcina kako treba naruciti...
@TzBoy e moj paša dokle smo mi? Predaleko mi idemo sa drugima...
Ma o nama ne treba ni komentarisati. Mi smo pri dnu negdje :D
Neka mi neko sa zdravim razumom objasni odakle toliko vakcina u roku od 15 dana? Ja koliko znam vecina drzava je tek nedavno odobrila nabavku istih. Je li to neko svjesno rizikovao novac skladisteci iste bez obzira hoce li biti odobrene ili ne? Zna li iko da mi objasni koliko je vremena potrebno da se napravi tako osjetljivih 100 miliona vakcina??? Sto je sasvim realan broj trenutno po svim izvjestajima???
@Bostan27 Meni kao laiku nije jasno i ovi sto pucaju minuse neka mi objasne, vjerovatno oni znaju, nisam nikakav teoreticar zavjera i protiv sam laznih informacija ali me zanima kako je moguce ovo sto sam pitao? U SAD vakcinisali vec 3 miliona ljudi? Gdje su ostale drzave? Koliko je to vakcina trenutno u opticaju?
@Bostan27 ljudino moja treba nešto i sam skontati. Oni kada su izmislili vakcinu počeli su istu i proizvoditi a u međuvremenu čekati dozvole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kod nas ce doci sigurno neke nepoznate,neprovjerene ... 100% zaostali smo mi bajaa.