Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA i FBI stalno hakuju ljude, ucjenjuju, prisluškuju, FBI je i nastao tako što je Edgar Hoover skupljao kompromitirajuće podatke o moćnicima tog vremena kako bi mogao manipulisati sa njima... neka su im Anonymusi pokazali kako to izgleda na vlastitoj koži, niko nije siguran!
sjecam se 2 pripadnika sas-a uhvacenih u basri maskiranih u iracane sa punom toyotom punom C4 parkiranom ispred......................policijske stanice. veliki skandal...........................ZATASKAN
Ali zato ne mozete otkriti podatke ekstremnih srba -u sumama i gorama nema interneta.
sjoj prljavimitar ............. kakav nick jbt ;-)
Ekstremni desničari = drkedžije
EDL=grupa glupih idiota koji jedva čekaju bilo kakvu priliku da se 'dokažu' na razbojnički i rasistički način.
ja se na ove anonimuse s kruske pisam...
Živio socijalizam !!!