Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da je pokusala \"potpiti brodic\" bas i nije al eto......
opasno opasno Ralje 23
Što ih oni VauMau ne vode kući?
Ma to treba sa palube dočekivati na pušku i pobiti ko pacove,najbolje neki snajper jačeg kalibra i opleti,ha ja.
joj ovi novinari kako su napisali, kao da je film ralje. dodjite u realni svijet malo. ajkule nemaju ruke pa da mogu nesto probati. to je bio probni ugriz, cisto da vidi sta je. nigdje veze, desava se stalno. i ovaj naslov \"nemilosrdna zivotinja\" je totalno bezveze. velike bijele itekako procjenjuju rizik. cak nece napasti odraslu foku, nego samo mlade.
Samo se ponašaj prirodno, slušaj nešto narodno!
@ss nasli su poruku u polovci votke ukojoj stoji da se taj vlahonja ogradjuje o tim dezinformacijama. Nije on licno ubio ajkulu,nego prazna flasa jubilarnog kadaje bacio sa camca;)
đe je onaj pijani srbin da je ufati za rep