Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka idu, ionako ideja ujedinjenog kraljevstva ne funkcionise. Postoji drasticne razlike izmedju Skotskog, Engleskog i Irskog naroda koji odavno samo probleme stvaraju. + to bi bila idealna prilika da vidimo koliko je dobro biti clan EU-a.
RSexit
@Dubajic ne moze se entitet odvajati od drzave,a pogotovo koji je nastao genocidom,skotska je bila drzava odvajkada
Vidjeli smo na referendumu koliko podržavaju, nek ne prde više. Imali su priliku, nisu iskoristili, ćao.
Škoti su većinski glasali za ostanak u EU
Eto sta donosi brexit. Skotska ce se osamostalit, dvije Irske ujedinit i osta Engleska sama, osim ako joj se ne pridruzi Wales!
Većina Škota je glasalo za nezavisnost na referendumu i bili pokradeni. Neće se nikad odvojiti .... prije će Englezi potopiti cijelo ostrvo.
rezutati škotskog referenduma su lažirani, škoti su 70% za nezavisnost škotske i ostanak u eu