Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestinski narod je bio prije svih ostalih naroda na zemlji koju danas okupira Izrael. Palestina je bila prije Izraela, i sigurno ce ostati i poslije Izraela.
Kada je vise od pola kineza za, onda haman ko da je vecina svijeta za. Nema potrebe za daljna istrazivanja :))). Salu na stranu, sramno je vidjeti u kakvom je stanju danasnja stanje svjetske diplomacije, gdje se radi korista manjine, toliki ljudi pate i stradavaju.
U pravu si. To je jedina prava Palestina. U svojim granicama
1948 - 2010 4,500,000 Women and Men Died 1,900,000 Children Died 4,000,000 Refugies BOSNA ZA - FREE PALASTINE
ZA .
Holy Land clerics bless Palestinian UN bid A joint statement by Catholic, Orthodox, Anglican and Lutheran priests pledged their \"support for the diplomatic efforts being deployed to win international recognition for the State of Palestine... on the June 1967 borders with Jerusalem as our capital.\"
PROTIV! Sveta zemlja Jevrejima,kako im je obećana i kako treba da bude.
Ma Palestinu treba priznati u granicama iz 1948. :)
I u Izraelu je vecina za palestinsku drzavu. Pravilno pitanje je da li su da nastane sporazumno ili se proglasi jednostrano. Malo je zbunjoza oko ovog nastala. Drugo pitanje od cega ce ta jednostrano proglasena drzava zivjeti, jer se zna da palestinska autonomija zivi na Izraelskim infrastrukturama vode, gasa, struje (koje btw dobija u grantu) koji ce se samo zavrnuti kad se samoproglasi.
מְדִינַת יִשְׂרָאֵל FOREVER !
ti nisi ljud ti si čet
Nikad !
Bilo bi lijepo od Obame da razloge za veto opravda na kairskom univerzitetu, sa istog mjesta gdje se je već obraćao Arapima: On the other hand, it is also undeniable that the Palestinian people -- Muslims and Christians -- have suffered in pursuit of a homeland. For more than 60 years they\'ve endured the pain of dislocation. Many wait in refugee camps in the West Bank, Gaza, and neighboring lands for a life of peace and security that they have never been able to lead. They endure the daily humiliations -- large and small -- that come with occupation. So let there be no doubt: The situation for the Palestinian people is intolerable. And America will not turn our backs on the legitimate Palestinian aspiration for dignity, opportunity, and a state of their own
iran nije arapska zemlja
Izrael je nastao na isti nacin kao Republika Srpska. Palestinu hitno priznati u njenim granicama iz 1967. Dosta je bilo patnje tog naroda ....
I jebeni SAD ce da ulozi veto, jer nisu ispatili dovoljno taj jadni narod.
free palestina - c i j e n a t o r.b a