Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim svoj komentar ovdje i trajao je neko vrijeme. Napisao sam da bi bilo uzasno kazniti covjeka koji je spasavao ljude i da bi cio svijet trebao stati iza njega, ako je to bilo tako. Potom sam spomenuo da ima nejasnih stvari ( neko ga zove telefonom, on ne obavjestava nadlezne i 18 sati spasava a da nadlezni nemaju pojma) Zakljucio sam da mozda nisam dobro shvatio kliksov clanak! Potom je -nesto do mene, ili do kliksa, al ne vidim svoj post. Evo drugi pokusaj,
Svima koji "pomazu" migrantima slijedi kazna!Sve organizacije su rasformirane, prima ih libija nazad pogotovo poslije otmice broda!Zalosno je sto su u libiji siluje 95 posto zena i muskaraca!
Italijanska vlada optuzila spanskog varrogasca? Moze li pojasnjenje...da li je to radio u okviru sluzbe ili privatno?
bolesnici...
Pa oni ih potapaju, hoce da se potuse jer imaju veliki priliv migranata.
On treba da radi kako mu nalaze zakon, opis radnog mjesta i procedure u firmi. Znaci to je jedino isprqvno i onda je profesionalac. Jednostavno radis ono za sta si placen i postujes procedure i opis radnig mjesta. Sve iznad toga mora da snosis sanskcije
@Bombonica2305 Ma ja. Koga briga sto je spasio zivote 20 nevinih ljudi. (Sada cekam da posaljes komentar kako ti ljudi nisu nevini i kako sve te "Muhammedince" treba ubiti. Jer ono, svi su oni jedni te isti po vasoj retorici, o Vi, visoko obrazovani svetci koji ce nas osloboditi od "zla")
Zamisli sosonu pametni da se ti davis i gusis i stoji frajer pored tebe i kaze ti ja bih te spasio al mi zakon nalaze suprotno. Dakle, glup si ko noga !