Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je.. ne znam zašto i kako ljudi mogu biti ravnodušni prema ovolikoj šteti :( kažu pa šta srušen je i most u mostaru i dzamije... pa jesu ali nije niko likovao sigurno :/
sad pitanje je je li neko likovao ili nije... sigurno se nase stvari nisu same srusile ili zapalile..
Kad je srusen stari most u Mostaru to mi je bio naj gori trenutak. Zao mi je svijh starih objekata pa i one Crkve u Mostaru. Imao priliku da posjetim Zapaljenu Crkvu u Parizu i vjerujte onaj tko nije ju vidjeo izbliza ili bio u njoj nema poima kakvo je to zdanje. Nije to obicna Crkva u smislu gradevine naredas kamenje par detalja i gotovo, vi kad udete u tu Katedralu imate osjecaj kao da ste se vratili vremeplovom u taj period..
@doni2018 Meni je najgori trenutak kada vidim da neko piše: "naj gori". To je nesreća...
@doni2018 Hahahhahahaha Sta ti pises. Znaci tebi je u redu srusiti neku „obicnu“ dzamiju. Balijo jedna, sto te cetnici i ustase ne ufatise.
Samo mi nije jasno kako to da se nije mobilizovalo gašenje iz zraka, a ne s dva šmrka. Nije tu sve čisto.
Neka im Papa sagradi zlatnu katedralu sada!
Nikakva steta.
Ne sikirajte se, doćiće turci napraviti još ljepšu i još stariju crkvu, možda bude modifikacije malo.
Ne znaš ko je gori - Srbi koji se vesele jer je Francuska dio NATOa, ili Bošnjaci koji traže pravdu za islamski svijet. Ali eto, neka su se bošnjaci složili sa genocidašima bar u nečemu.
Kazu Srbi: "To je za nase crkve koje su gorjele na Kosovu i za bombardiranje 1999". Narod bolestan u glavu, sjecaju se samo NATO bombi a to sto su razorili Hr i BiH, to nikome nista. Sramota za njih koliko likuju zbog ovog dogadjaja.
@pensa Zato Bošnjaci ne trebaju da se vesele što je Notre Dame gorila, jer su na istoj strani sa genocidašima onda.
ma samo glupi i zatucani SDA Taliban moze porediti ovu tragediju sa tragedijama koje su se njemu desile ili, jos gore, s tragedijama koje su se desile u 'prijateljskim' zemljama.. 99% SDA Talibana nikad nije bio u Parizu - oni pojma nemaju sta je ljepota, i kako te nesto moze bez daha ostaviti. On je navikao na jad, cemer, bijedu i tugu i kad se nesto ruzno nekome drugom desi, njemu je cak drago.
Zar mi moramo bas toliko biti glupi i stalno imputirati nesto svoje, zasto ne mozemo biti normalni i moralni kao sav civilizirani svijet. Jbg vise i rat, proslo od rata 20 godina, ami o njemu govorimo kao da hos traje ili tek treba poceti. OVO VRIJEDI ZA SVA 3 KONSTITUTIVNA NARODA.
Čitajući pojedine komentare postane mi jasnije zašto smo rupa od države.Mnogi ni najosnovniju kulturu ne poznaju
ja da sam admin klix.ba ukino bih komentarisanje jer bilo sta da se pojavi, odmah se zna da ce se pisati nesto negativno ili ruganje
Oni kojima je drago sto je katedrala izgorjela, ne treba da govore da likuju u ime Allaha. Pravom muslimanu je poznato da je Poslanik a.s. izricito zabranio paljenje, unistavanje i rusenje bilo kakve bogomolje. Licemjerno bi bilo onda, da je pozivao da se slavi ako neko drugi srusi i unisti istu.
@Fa'izah pa opsteppznato ne da su vjernici i najveci licemjeri tako da to ide jedno s drugim
Ma koga boli K
One koji imaju više od 8 osnovne.
"Bit ce obnovljena pomocu donacija" .. Kad se mogao ezan pomjerati zbog carlija more i jedna sergija za kapelu ... ha jaaa .. 😏
Koja šteta. A taman sam se nadao ovog ljeta posjetiti je. Barem u Parizu i dalje imam još puno toga za vidjeti. Ipak, uništen je ogroman dio evropske baštine. :/