Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Papa je vise puta procitao Kuran i vise puta bio u dzamiji nego te zatucane bradonje i kvazivjernici sto zloupotrebljavaju tako divnu stvar kao sto je religija za kojecije interese i pare... Fuj stoko beduinska!!!!
Nedaj se papa druže a i nevjeruj . Oni koji bi nacinili zlo, prvo udare onda preuzmu odgovornost, osim ako prilikom napada ne izgube licnu kartu
Nece ovim pedofilima nista bit, nije svijet toliko pravedan kolko mislimo. Pisite kakve hocete komentare, zaboli me...
krsanstvo je dozivjelo reformaciju prije 500 godina, Islam jos nije. Tu sva prica prestaje. Jesu palili heretike, inkvizicija i ostalo, ali kazem, prije 500 godina. A ovi bi to sad, da kolju ljude jer ne smatraju Muhameda prorokom.
Arapine crna gujo, ne voli te dajđa Mujo. Tebe mrzi strina Paša, famelija cijela naša. Donosiš nam ovdje pare, da nam pare narod kvare. A priča je ovdje stara, Bošnjo voli bit fukara. F.A.
Te bradonje jedu hovna i nista vise od toga
obzirom da svi vjeruju u raj i vječni bonluk zašto da se prave neke specijalne mjere obezbjedjenja
Kur'an 5:72 : Nevjernici su oni koji govore: “Bog je – Mesih(Isus), sin Merjemin!”A Mesih(Isus) je govorio: “O sinovi Israilovi(Izraelćani), klanjajte se Allahu, i mome i vašem Gospodaru! Ko drugog Allahu smatra ravnim, Allah će mu ulazak u Džennet zabraniti i boravište njegovo će Džehennem biti; a nevjernicima neće niko pomoći.
Kršćani stalno o Isusu a Boga kako oni kažu Oca zaboravili :))