Nelegalno posjedovao dokumente
5
Vatikan potvrdio hapšenje papinog sobara
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa facepalm
@Lejla 1. Lejlice, okano, ( feministkinjo okorjela :D ), kao prvo povlacim ono sto sam rekao \"ni strujom ne bi dirali\" jer vidim da si se nesto nasla pogodjena :-))) 2. i Bosnje u Hrvatskoj su daleko civiliziraniji i od svojih sunarodnjaka iz BiH a 1000 puta civiliziraniji od npr. Sandzaklija pa za njih vaze neka druga pravila... to sad nije tema 3. javi nam se cesce na komentare pa da zajedno objavimo dzihad sijama i primitivcima ;-)
Ona Bosnjakinja koja se spusti toliko ispod Zenskog i Ljudskog dostojanstva i ide u vezu sa jednim srbinom...pa to je OTPAD Bosnjackog naroda a i svakog drugog Ljudskog Roda!
*naravno mislim da su Hrvati u Hrvatskoj tolerantniji i napredniji od BH Hrvata.
@@lejla: ja ipak mislim da nije isto biti u vezi sa Srbinom i biti u vezi sa Hrvatom. Znaci ovo prvo ne bih, a ovo drugo, da zivim u Hrvatskoj (gdje su dosta tolerantniji i napredniji od ovih u BiH), ko zna. Ali nisam neka vjernica....
Ja Lejla imam mnogo protiv toga da Bosnjakinje idu sa Hrvatima ili Srbima, prije svega iz vjerskih razloga, kaze se u Kur\'an-u da ce muslimanke u dzehenem ako izidju iz vjere i udaju se za drugu vjeru, vjerovatno sto je islam najcistija vjera na svijetu a biti islamske vjeroispovijesti je privilegija budite sigurni u to. Treba biti toliko pokvaren i retardiran pa udati se za Hrvata ili Srbina ))
@Amer: Hiljadu i jednu stvar bih imao prigovoriti vjerskim liderima u BiH ali tvoje gIuposti su zbilja nenadye**ve. Mislim da pod hitno trebaš jedno psihijatrijsko vještačenje da ti se što prije postavi dijagnoza.
Druze de kazi koja je hrvatica iz Fojnice, nema ni jedna da je ne znam, pitanje je da li ta slucajno radi negdje u javnom poduzecu u sar. ili pak javnoj upravi ? Pozdrav
@ampak: ti strujom ne bi dirao recimo Jelenu Rozga ili Katarinu Banic? Jer su one obje bile u vezi sa Bosnjacima, a nisu jedine. Nije rijec samo o \"karanju Hrvatica po Dalmaciji\" i tako te primitivne stvari... idi u Zagreb pa vidi koliko ima studenata iz Bosne (Bosnjaci) koji su u vezi sa Hrvaticama na faksu....(a da svjesna sam da ima i Bosnjakinja u vezi sa Hrvatima ali ja protiv toga nemam nista)
decki, opcepoznato je da muslimani na Zapadu tucaju samo ono sto mi, posteni Zapadnjaci, ni strujom ne bi dirali ! medjutim, ja taj vas sevap-sex ipak ne bih smatrao velikim uspjehom a vi kako volite...
Upravo se radi o tome da se vi pravite macho jer ste papci, mi smo smooth operators, šarmeri kljusino, i kako ti reče ovaj gore, same nam katolkinje to priznaju/pričaju.
@ampak: pa nisu svi Bosnjaci macho tipovi, ali istina je da ih Hrvatice simpatisu...u Hrvatskoj cinimo sta, 1% populacije? A ipak ima toliko poznatih (i nepoznatih) Hrvatica koje jesu ili bile su u vezi sa Bosnjacima....(doduse, ogroman broj njih su i u vezi sa Srbima tako da mi se ponekad cini da Hrvatice najmanje vole Hrvate)
mozda zato sto to potvrdjuju same krscanske zene
@SA71 zasto svi muslimani uporno vjeruju da su macho tipovi ?! ovo je najvise primjetno kod sipaca i arapa ali je sindrom sve primjetniji i kod bosnja
ZAPIS O PRIJESTOLJU Kakvo to lice Čudno vidim na svetoj stolici? Kakvo to lice vidim na stolici To lice sveto obraz je kleti Samog Dijavla Mak Dizdar
@ Vitezx - čudno, ja ziogu jednu Latinku iz Fojnice, govorila mi kako pravo gotivi nas Bošnjake jer znamo kako poštovati Ženu, kako pričati i kako se odnositi prema njoj, veli \'za razliku od ovih naših krkana\'. Baška što smo u sexu za vas Tate.