Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kod muslimana i pravoslavaca nces nikada vidjeti Bogu hvala.
@goUser8500 Mani se te suplje. Nema kamenovanja do smrti. Nekad bilo isto kao sto su krscani ljude stavljali na giljotinu ili spaljivali. Bilo nekada mani se te seljacke suplje. Ovo sto je covjek napisao je istina da se muslimani i pravoslavci gnusaju na ove stvari.
Pa premijerka im jucer sa zenom i djetetom izlazi na izbore hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel se i on zeni...vrijeme mu je...nisam mislio sa nekom zenom...
Zadnji bastion zapatno-kršćanske svjetlosti se gasi! A Biblija, pa nije valda uzvišeni Bog stvorio ljudski rod od Adama i Ev(e)ca?!
Sejtan je majstor “upakivanja”! Kako to oni suptilno “zamotaju”. Polako ali sigurno ka propasti…
Ko god je uzeo da pročita Bibliju jasno mu je da je ovo totalno protiv onog što ona govori..i nemase tu šta više reći - jasno je da ovi ljudi se ne vode njom i da njihov Bog nije Bog iz Biblije.
perverzija, bog zapovijeda da se to uništi
Namazanko, smanjilo se stado crkveno pa sad mogu i škart grla. Isto su uradili političari prije 20 godina . Skontali da su homoseksualci prevaga na izborima.
Ovo postao biznis.......
Zaista unistavaju katolicizam ,pravoslavlje i islam nikada nebi dozvolili ovakvo sto.
Polahko hehe
Uradice sve da sacuvaju zrno moci….
Zato su kod pravoslavaca i muslimana zvijezde Elektra Elit i ostale prostitutke i transvestiti...
Vidi se naprednost zemalja i po ovome. Selite li u one zemlje koje su liberalne prema ovome ili u one koje su protiv ovoga? Razmislite malo, dragi moji.
Hvala ti Boze kada mi je vjera Islam.
Samo se u islamu kriju iza odjeće motaju pokrivaju hodaju kao ćorijaci i onda takvi dodju raznesu se bombom i neduzni nastradaju, kazu to ih je Alah poslao, bas divna vjera.
sto se spermo upalio
Katolici su moderni kao protestanti.
90% sveštenika su istopolno nastrojeni. Smiješno je da to tek sad priznaju.
Pusti papu šta govori o tome!!! Šta kaže Biblija o tome???!!!