Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle ovo je sveopća špradčina od vjere i njenih temelja. Godine 381 usvojen je na Nikejskom koncilo CREDO: Vjerujem u BOžije trojstvo i uskrnuće nakon smrti kao što je iskrsnuo Isus. Da je spaljen da li bi ikad uskrsnuo ? I da li uskrsnuća uopšte ima ili nema. I šta je bilo prije Nikejskog koncila !? skoro 400 godina !
Vatikan objavio instrukcije za umiranje
@SheRains mozes i kremirat, ali samo da oni kazu kako..kiji su to bolesnici.. opsjednuti su kontrolom
@<!-- a još gori ovi što ćeznu da budu kontrolisani... u životu, u krevetu, u smrti i "onom svijetu"...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
ili tako, ili nema Absolution od cosa nostra... uvek sam se pitao cemu pakao? za katolike?....njima gresi budu oprosteni prilikom poslednje ispovedi....kod evangelista je to odradio isus....pravoslavci su nepogresivi.....a na ove bez pola cune cekaju device.... Dante je bio u zabludi u stvari...
Inferno... A sto je sa onim is sestog kruga di ce oni
@kiki u zemlju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vladaju tobom kako u životu tako i u smrti
@fantom slobode ih, kao da bih ja to radila za pišljivih 400 ....
koga to zanima daj malo sexy zena ubaci ebo te kloniranje