Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB Burkine Faso
"A ja sranja u Ruandi."!!!! :D
Burkina Fasovala :)
Kažu da afrički niger za 6.000 godina svog postojanja nije uspio izumiti baš ništa, jedini poznati način transporta im je bio na glavi, i nikad nisu samostalno napravili kompleksnije stanište od blatnjavog brloga, za što je sposoban i dabar.
Crnci čine 15% američke populacije, a u jednom momentu su činili 60% zatvorske populacije. 46% crnaca u dobi od 18-62 je nezaposleno. Nećemo robovat stereotipima al nećemo se ni zajebavat.
Šta je šta odmah skačeš lutko, da ti nije momak crnac?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lako je njima , oni se bore protiv jednog a kod nas ne znas ni protiv koga bi protestvovao kad ih ima stotine
"protesti protiv njegove 27-godišnje vladavine" Pa mi smp na dobrom putu da ih stignemo :) samo sto se mi necemo buniti jos za 100 godina.
kod nas aljo & sons vladaju 24 godine,znači fali nam tri godine da se i mi pobunimo
ouagadougou hahaha.. definitivno najjace ime nekog gl grada.
Sad kad se stanu mlavit onim svojim toljagama
mačetama mislis