Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko cita ovo zelim da postane milioner a ako ne makar hiljade da ima na racunu
ti si ovdje majke mi najbolji. kapu skidam ovome dobrom gospodinu!
Prevodiocu ovog texta treba dati otkaz bez pardona
Dakle standardna bajkica koja se odjednom razgoropadila..mutirala ocito
Pa to se zna, u decembru 2019 bio u BIH. Pola Sarajeva i okoline se povaljalo
Jeste
Znam prijatelje u SAD-u, isto su u oktobru 2019. imali nekakvu upalu pluća, na respiratorima završavali. Već u aprilu 2020. su govorili kako su zapravo već tad imali koronu. Nego je svjetskoj agendi bilo u interesu da se od toga napravi havarija, pa ko fol krenuo prvo iz Kine pa se tek onda proširio na sve ostalo.
Probali su servirati pricu da je cirkulisala u Martu 2019. u Spaniji - Barceloni - nista od toga - Sad evo bacaju pricu na Italiju. Sve ce reci - samo ne da je iz Wuhana i to iz laba direkt. Pademija koja je do sad uzela sigurno preko 25 miliona ljudskih zivota - prcaju nas u mozak i dalje Kinezi kako nije od njih!
Haha svi vec znaju da je smuckano.
sve to stoji da se virus pojavio prije,al niko ne smije da stisne damu i kaže da je virus vještački i pušten je s namjerom da uništi ekonomiju svijeta
To znači da virus nije "pobjegao" iz Wuhana" nego je razasut u nekoliko zemalja prije toga, da se bolje "primi", u skladu sa planom.
Da,italija i iran su na pocetku najvise bili pogođeni.I spanija
KORONAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ovo je kineska propaganda, zele da sklone krivicu sa svog prljavog naroda. Ovo su vise puta komentarisali i svaki put su bili demantovani.
koe prociti ocito da Erasmus blokira i radi za who
bukv, niko se nie zapito kako ono u decembru 2019 odiednom u italii samo buknu
Ma ja imao koronu u aprilu 2018., ostalo su sve blijede kopije