Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živiš u državi i kojoj se od socijalne pomoći može živjeti bolje nego u BiH i uzmeš nož i pištolj da ubijaš obične ljude koji ti nisu ništa krivi. Šta očekuju ovakvi ljudi? Kako će ovo promijeniti stvari osim na gore!!!
Pises gluposti uopste nije ni taj nego je snimak iz grenobla iz 2019 zato ne seri i jeste u potanju je migrant
Samo ostro sa ekstremistima. Metak u glavu.
Nekada su ih dovodili u lancima a sad dolaze osvajati. Kraj ove i ovakve civilizacije na tlu Evrope se bliži. Još malo pa će nam i u kuće upadat a sve pod parolom mira i nekakvih nebeskih prava.
Ovo je laz i namjestaljka,video je iz 2019 godine
Ovi Klixovci moroni max!! Kupili diplome u Travniku...
Ovo je video od prosle godine pise 2019 a ovo je skoro kraj 2020 !! Ne znam kome lazete
Ovakvima samo metak, bravo za policiju.
Ljudi pogledajte malo bolje cijeli video. Klasicna namještaljka.
Nema sta ovakve hapsiti...odmh i sudija i kadija, prosvirad mu vuglu i zavrsn postupak
Sehid
@gooUser1603190070 divljak
@gooUser1603190070 mislim moronu da ti upadne u kucu pa ti fameliju pokolje bili onda bio šehid je li pseto jedno? A ti nemas fameliju keru jer te matii ostavila u kanalizaciji govnaru retardirani...
Surova realnost
🔥🔥🇫🇷🔥🔥
Redakcijo kako vas nije stid manipulisati sa javnoscu na ovako ofiran nacin. Skinite vijest i snimak star godinu dana odmah bolje vam je da se ne prosipate.
Hahaha. Joj snimka, “terorista” go do pasa stoji na ulici i drzi noz u ruci a “pistolj” za pojasom koji je mozda plinski ili igracka. Okruzi ga 5-6 policajaca i u civilu i upucaju ga iako nikog nije povrijedio. Ovo kod nas da bude razgulili bi policajca. Kod nas upucaju turistu na carsiji i nista. Licno,ne vjerujem bas ovom snimku. Koliko je opasan cak su sve i snimili i objavili.
Teroristi mutiraju kao virus sad koriste automatske puške , sad bombe , sad automobile a sad noževe i metodom odrubljivanja glava. Teroristi često postaju teroristi zato što se terorišu.
Gledaj ti nasih novinara kaze danas se desio napad a to bilo 2019 godine. Pranje mozga all inclusive! https://www.youtube.com/watch?v=an3DoOcaX0c
Pucaju minuse snimak iz 2019 godine https://www.youtube.com/watch?v=an3DoOcaX0c ps osudjujem ovog i svakog koji pokusava bilo sta slicno!