Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise se u dijaspori cuva tradicija Bosne i Hercegovine nego u samoj drzavi.Ukinuli smo sve vrste druzenja,narodnjih veselja,sijela. Porodicna stabla se sire a rodbina ne upoznaje,pa svako malo cujes da je neko u ljubavnoj vezi sa rodicom. Al nema veze mi hocemo da budemo IN,daj ti nama elektro muzike i droge,a sevdalinka i narodna muzika je za seljake...Jer kad zivis u BiH bitno je samo da "ne budes seljak".
smrt fasizmu drugovi.. I drugarice
Smrt fašizmu DRUGARICE i drugovi. Žene se u rečenici stavljaju na prvo mjesto.
Koliko god ovo bila pozitivna vijest, toliko se sjetite da niste bez razloga pobjegli sa Balkana, već su vas vaše domovine, vaša kultura i tradicija i vaše različitosti koje su i uzrokovale rat, otjerale u inostranstvo.
Da tamo imas ove stranke i da 25 razvaljuju narode ne bi to imali tamo.Evo jutro,uzmi stopericu i stopaj koliko ce trebati da izadje negdje neki clanak koji ce podijeliti ljude.Cijela masina je to,botovi,novinari,ljekari,advokati..placeno da odrzava ovo ovako..ali nece vjecno,lakapo...
Pita nena a sto vako nemere i kod kuce.
Sa ovim naslovom je konačno kljiks pogodio sve, i to sasvim prikladno... Slave različitosti (Balkana), ali u Njemačkoj (ne i na Balkanu).
u ovim nakaradama od drzava nacionalizam se naplacuje i foteljasi se bogate od njega. svadjaju se pred kamerama a onda zasjele u nekoj finoj kafani kad neke rijeke i gledaju zaostale narode kako pjene jedni na druge. u normalnim civilizacijama se rad i talenat naplacuju pa ljudi saradju da bi napredovali dok se nasi papci svadjaju da bi nazadovali
dobre ove hurmasice, e sto bi sad jednu.....
Seljačka posla. U dijaspori ti se svi Balkanci čine ko da su šljegli iz zadnje pripizdine, čak i ako nisu. A oni predratni gastarbajteri su priča za sebe.
@Una OdakleN si ti šljegla? :D
@Una MRSH SELJANCURO SMRDLJIVA, IDI HRANI KRMAD 🐷!!!!!
Cini mi se ipak da se radi o danima Bosne, ali nema veze. To ne umanjuje dozivljaj, obzirom da vec dugi niz godina Bosna prednjaci u odnosu na ostale balkanske drzavice. bez namjere da ikoga diskreditujem, cime su to Srbija i Hrvatska u posljednjih 25 godina zaduzile evropsku kulturnu bastinu?!
Zadužiti evropsku kulturnu bastinu nije uslov da se održavaju ovakve ili slične manifestacije, niti ima ikakve veze s ovim. Tako da je sasvim prikladno ovo nazvati nazivom koji to zaista i jeste, po geografskoj oblasti. Ta tvoja opaska je kopanje po ranama i dolivanje ulja na vatru. Suviše si opterećen nacionalizmom.
@sezam.susam pa nemas ti pojma sta je nacionalizam jarane. Vi Srbi i Hrvati ste svoje pokazali, ali je doslo vrijeme da vidite kako to izgleda s druge strane. I u ostalom, ko jebe i tebe i tvoje misljenje.
naravno slave javno-a svi reže jedni na druge kad se svjetla pogase. balkan je ovo
Karnusmo mi Albance u fudbalu pa vi pricajte sta god hocete. Danas sam ih zajebavao. Dzeko top, Pjanic flop. Sarajevska skola fudbala!
@okamenjeni_vuk Jesi li to u Albaniji na odmoru? Ili gdje si ih zajebavo?