Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plahi ministara i h....
Pišam se na izdajničku \"braću\" iz Krajine koja su htjela \"mirno razrješenje krize\".
Tipicni primjer kada braca udare nq bracu koja drukcije misli.Ocigledan primjer je kada je teroristicki rezim u Sarajevu mucki i podlo napao svoju bracu u Cazinskoj krajini koja je htjela mirno razrjesenje krize
Nisu najgluplji, to definitivno. Mislim, pogledaj samo prosječnog Amerikanca ili Britanca, slika i prilika ljudske gluposti. Problem Arapa nije glupost već naivnost i ignorantski stav prema svemu i svačemu. Plus kompleks niže vrijednosti.
Ovi arapi svake godine potvrde svima da su jos uvijek naj gluplji na planeti
Haha, Arapi i nemiješanje stranaca u njihove poslove... Tragikomično.
samo se provaljuju ovi iz Arapske lige. oni i njihove deklaracije ko dodo i referendumi