Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne picaj gluposti,zakon je usvojen!!!!!
Taj zakon jos nije usvojen, to je netacno, zivim u FR, i bas sam danas citao novine, i vele da je zakon predstavljen, ali da nije prosao, i razmatrat ce se ponovo ovi dana, ali kako kazu malo ima sanse da prodze..
Čičak, Alma Lijanović i Mjesečar nisu strašni ali je strašan zadah papanluka i turbo folka koji je prekrio cijelu BiH, pa i prostor oko „Estrade“ gdje ti „besposličari“ preprodaju kupone... Danas srednjoškolke izlaze iz tramvaja (Ajsela, Marsela, Sanela, Alisa, Elvisa, ...), idu negdje u školu, slobodne od bilo kakvih okova lijepog ponašanja, a sa mobitela im dreči turbo-folk horor... To je Sarajevo u proljeće 2009. godine...
e-mejl :) ... a mi ovdje u Sarajevu najvise volimo da slusamo koncerte na koje nas z. a. cicak odvodi u Sloveniju i Hrvatsku, da slusamo Almu Cardzic kada snimi novi album i posjecujemo njen sajt na Internetu, jer tamo ima prelijepih fotografija, slusamo Omar Mjesecara dok gledamo teletabise i tako.... da izbjegavamo besposlicare koji pokusavaju da nam uvale kupon za mjesecnu kartu na drveniji i na otoci... i da se vozimo u amsterdamskim tramvajima ovim najnovijim, koji su, mora se priznati, i lijepi.
Piratstvu...