Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo piloti...nisu to stranački kadrovi vec profesionalci
Ovo ne bi trebala biti vijest. 1. Motor se pokvario. 2.Ugasili motor 3.Kruzili neko vrijeme da sagore visak goriva 4. Sletjeli.sve u svemu rutina. Nego mora ono senzaciju pravit od svega.
Svaka cast pilotima, sretan rodjendan svim putnicima i clanovima posade, moglo se desiti da ovaj dan osvane jako tuzan za sve normalne ljude, napokon u ovom sivilu, u ovom dobu divljaka i monstruma jedna lijepa i radosna vijest.
ko tie alnaser radijo ne valja ovo ništa trebo si odma kodmene doći
Ova skica isto neki covjeculjak koji pici lijevo
@samostalnireferent Zato me i asocirao na covjeculjka, a ne na covjeculjkicu :-D
lijepa vijest
Mamuran dodjem kuci pa spustim roletne zivim k'o vampir ne dam suncu da me sretne Jos jedna noc u laznom raju iza mene i skupo vino i ne tako skupe zene Lyrics - Tekst Pjesme DODAJ ILI ISPRAVI TEKST Tekstovi pjesama - Aco Pejovic - Oko mene sve Tekst pjesme - Aco Pejovic - Oko mene sve Slusaj Aco Pejovic - Oko mene sve Aco Pejovic Aco Pejovic - Oko mene sve tekst lyrics Refren Oko mene sve ceo zivot je laz dodji voli me ti to jedina znas
nudera sve sam ukopiro
@pašo IV ...čudan ti je insan muškega roda. prvo bi dao desnu ruku da se uvali u krdo "brzih žena". a kad se uvali, onda opali veltšmerc i filozofiju "neshvaćenog emotivca"...znal se tehtopisac gornjeg masterpisa?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo
@SejoBihac hm
@SejoBihac pa to ne bi trebalo biti tesko za naci
PRIKAŽI ODGOVORE (11)