Različite praznične tradicije
0
Uskrs/Vaskrs u različitim zemljama svijeta
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPC - generalni sponzor genocida i zlocina protiv covjecnosti KACAVENDA - siledzija u odori casnog covjeka svestenika
Deset dana nakon što mi je promijenio ime, odveo me je u Bijeljinu da me krsti. Sjećam se, u to vrijeme oko te crkve bila je skela. Objekat je bio u obnovi ili izgradnji. Tad sam upoznala vladiku Vasilija Kačavendu. Kada je Vasilije došao pred mene, raskopčao je svoje pantalone, izvadio spolni organ i natjerao me da njegov spolni organ stavim u svoja usta, što sam morala i uraditi, a ovo mi je radio u jednoj prostoriji od crkve.
Mene su silovali bezbroj puta, Predrag Kujundžić, njegov brat, Golub, S. K., Vasilije Kačavenda, maltene svi Predini vojnici, a na rovovima tko god je htio, on me je davao. Ni sama više ne znam koliko sam puta silovana, na stotine. Silovana djevojka, \"svjedok 2\" u slučaju \"Kujundžić\", završila je potom u Derventi, gdje je ponovo bila silovana, a tjerali su je da radi sve vrste poslova. Tu je i ostala trudna sa V. T., nakon čega je uspjela, na svu sreću, izvršiti abortus, jer V. T. nije \"htio ništa balijsko\"
Striper Dejan Novaković, koji je šokirao javnost snimcima sa vladikom zvorničko-tuzlanskim Kačavendom u njegovoj raskošnoj vili u Bijeljini, otkrio je da mu je ’vladika poklonio 50.000 evra za master studije na privatnom fakultetu u Rimu’, prenosi ’Press’
U potresnoj ispovijesti, datoj i Udruženju Žena - žrtva rata, djevojka koja je u vrijeme kada su se zločinci iživljavali na njoj imala tek 16 godina, spominje i ime vladike Vasilije Kačavende.
vjerovala ili ne - da. i mi katolici klanjamo ako nisi znala. ne bas kao muslimani, ali klanjamo.
SRETAN USKRS I PIPU I NJEGOVOM CALETU
Sretan Uskrs braći kršćanima širom BiH.
Jel to ovi na slici, klanjaju????
pipov cale je upravo zavrsio sa farbanjem njegovog desnog jajca. pipo kaze malo ga je golicao al dobro je prosao.
MAJ**UNE PRIMITIVNI IDI U ARABIJU DA TE JE*U SEICI ZA DOBRO JUTRO!
evo i ja sam sabahilie ofarbo svoja jaja