Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast PATRIOTE. Sellam iz RBiH !
prije pobjeglice nego patriote
Sellam? Sa dva l? Je li to nešto po bošnjačkom "pravopisu" ili nešto drugo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ideolog - ne mora znaciti da tamo ljudi imaju posao, porodicu itd, i da tamo ne zive u nekoj vukojebini goroj nego u bosni niti da idu s konja na magarca kad se vrate u bosnu. licno znam ljude koji imaju po 650 usa dolara penzije s kojima tamo ne mogu obrisat ni guzicu jer im samo renta kosta 1400 dolara. a sa tom lovom ovdje bi zivjeli malo losije od bakira ili dodika ne valjajte badalastine oni koji niste bili i poznajete situaciju.
Kad će početi izgradnja fabrika u ovoj Bosni...
Dje su golubovi?
hajte svi u p.m :-D :-D
Pa jel u Maloj Bosni il' SAD-u usaglasite se ovaj novinar ocigledno nema kompromisa sam sa sobom...
Jos malo pa ce pored gradova Frankfurt i Beyrouth (USA) biti i Prnjavor i Cajnice Usa. Svaka vam cast bez zezancije, sad smo i u Americi kao kod kuce.
Baš pojedincima treba svaki dan ponavljati da Bosni žive BOŠNJACI : - muslimani - pravoslavci - katolici i pripadnici drugih nacionalnih manjina npr. ovih iz agresorskog okruženja.
To ces ti nekome da objasnjavas ko je i sta je?
U BiH zive Bosanci i Hercegovci. Razlika je u vjeri, i u etnickoj pripadnosti, kako se ko osjeca. Ustav BiH priznaje tri konstitutivna naroda: Bosnjake, Srbe, Hrvate, kao i pripadnike nac. manjina, sa sve njihovim obiljezjima, simbolima, jezikom, folklorom, kulturom itd. Ne mozes ti ni nekome da zabranis kako ce da se osjeca i kojem kulturnom krugu pripada. To je ugrozavanje slobode.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To su oni što su nedavno skupili 10.000 $ za stipendiranje učenika u BiH. Valjda im je ostalo šta zelembaća da ovo dovrše? Ne znate vi kako je njima teško tamo....
teze nego sto ti mislis druze, imam familije po svim kontinentima i zato znam
Predobro ..
ne kontam.................99% ovih sto ovo doniraju nisu izbjegli,pobjegli itd iz sarajeva........pa ne kontam sto prave sebilj,mogli su fino napraviti repliku 2-3 sijena i okolo kako ovce pasu hahahaha
e fakat si Seljacina ...
Vi ste samo ljubomorni sto niste i vi mogli biti izbegljice. Zasto bi ostala u bosni da budem silovana i ubijena od srba kad mogu normalno da zivim u ameriku?? puknite od ljubomoreee ;)))
u ameriku hahaha.......ko bi tebe silovao jadna bila
a sta ima u americi, kakvo vrijeme za 1 maj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
` Nas BOSANACA ima malo, al` smo zato dobro rasporedjeni ` ;)
u svakom slucaju za pohvalu, i to sto se traze donacije i to je ok jer ima ovdje likova koji bi mogli kupiti kompletnu "malu Bosnu" sve sa kanalizacionom mrezom a kad moze Kultur Shock traziti donacije sto ne bi mogli i vi... zaboli vas Q10... samo ako moze... nije Bosna Sebilj a ni Sebilj nije Sarajevo... i kad Fadil kaze "on meni nema Bosne" daleko je Fadil i od Sarajeva i Sebilja ... nista lose ne mislim reci ali sam siguran da je od vas 100 more bit jedno 1 raslo pored Sebilja a i to je upitno... hcou reci malom broju seintluischana ce Sebilj probuditi osjecaj za rodnom grudom... no... koga zabole Q10....
"Ti si kao cv'jet nježan, kao mjesec ponosan, Ti si more od icrama, najljepši ti si san." Puno pozdrava braći u "Maloj Bosni"
aaaaaaaaaaaaa :)
treba ih sve protjerat iz amerike.pa jesi dosao tu zbog vjere ili zbog boljeg zivota.i onda bosnje pljuju po americi a najvise ih pomogla.ne kontam sto ne idete tako zivit kod erdogana kad ga toliko volite.pa necete jer znate da je kod njega bezveze ko i u ostalim islamskim zemljama.jaki ste na rijecima sto se islama tice a u praxi ste nidje veze.ne mozete vi bez zapadne kulture sto jes jes