Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOD NAS SE URUŠIO KOMPLETAN ZDRAVSTVENI SISTEM, LJUDI UMIRU U BOLNICAMA ZBOG NEDOSTATKA NAJOSNOVNIJIH SREDSTAVA I LIJEKOVA ZA KOJE IM SE UREDNO ODBIJA SOCIJALNO, DOKTORI ODLAZE, BEBE UMIRU, PA NIGDJE VIJESTI O TOME NA KLIXU. SAMO SU UDARNE VIJSTI KADA JE DODIK U PITANJU I RASPIRIVANJE MRŽNJE. TO NEKOME ODGOVARA ????
SEBIJA POPUSHI GA BAKETU
Doktor kad pogrijesi pokrije zemlja, a inzenjer kad pogrijesi, onda cijeli svijet prica ...
Imaju i oni svoje Konakovice
1.Nije u pitanju hokej već FLOORBALL!2. Nevjerovatno je da objabljujete priču o ovom sportu i događaju iz pizdinaca, a ne znate ništa i niste u stanju ispratiti taj isti sport (FLOORBALL) u svojoj zemlji, kao što je Flooball Liga BiH, međunarodni floorball turnir u Banja Luci, koji važi za jedan od najboljih na Balkanu i na koji već godinama dolaze ekipe iz Finske, Češke, Slovačke, Mađarske i regiona.Izgleda da se novinarstvo svelo isključivo na copy/paste +skandal+drama+tragedija.
Da je kod nas to, odmah bi Bakir bio kriv!
Sreca pa nije ljuljno odmah, pa su imali vremena da se izvuku.
isto kao i prije nekoliko godina... isto je u Češkoj bilo
Bolonjski "arhitekta"
Današnji majstori i g**** Ne možeš poštenog naći da se na glavu nasadiš, rijetko!
Današnji majstori i g**** Ne možeš poštenog naći da se na glavu nasadiš, rijetko!
islamisticki snijeg je srusio dvoranu... :D
Ne kasnite puno za ostalim portalima, jedno dan-dva. K'o da vam golub pismonoša donosi informacije😂
To oni hoce da se uvjere da je vijest istinita pa tek onda objave. :)
nek se narod mako".