|

Urugvaj: Mladić pokušao da izvrši pokolj u bolnici

Urugvaj: Mladić pokušao da izvrši pokolj u bolnici
0
F
FENA
17.12.2012. u 14:55
1
komentara
0

dijeljenja
Urugvaj: Mladić pokušao da izvrši pokolj u bolnici
Osamnaestogodišnji Urugvajac otvorio je vatru u jednoj bolnici želeći oponašati pokolj počinjen u petak u američkoj školi u Newtownu, ali srećom njegov je pokušaj prošao bez žrtava. Mladić je smješten u psihijatrijsku bolnicu, objavila je policija.
Policiji je mladić, jedinac i dobar student elektromehanike, priznao da je u subotu krenuo u krvavi pohod po uzoru na mladog Amerikanca koji je ubio dvadesetero djece i šest odraslih osoba u gradiću u američkoj državi Connecticut.

Urugvajac je međutim ustvrdio da je svoj pokolj planirao i ranije, piše u digitalnom obliku list El Observador.

Krenuo je prvo prema zgradi svoje škole u gradu Paysandu, ali kada je ustanovio da je zatvorena zaputio se u zgradu centralne bolnice gdje je ispalio šest hitaca iz svog revolvera, ali reagirao je penzionisani policajac koji se ondje slučajno zatekao na odjelu pedijatrije gdje je bilo puno djece, prenio je list El Telegrafo iz Paysanda.

U pomoć je zatim stigla policija i savladala mladića. Mladić je između ostalog ustvrdio da je Bin Laden još živ, a on da je spreman slijediti njegovo "učenje". Smješten je u psihijatrijsku bolnicu.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...