Uspješan zahvat doktora
0
Upucana kongresmenka bolje nakon operacije
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kojim slucajem Ahmed umjesto Jared odmah bi bio islamski terorista, ovako nikom nista, to je pojedinac, ludjak, desava se..
Upucana? Mora li se uvijek prevoditi bukvalno, može li recimo \"ranjena\"??? Koji ste vi papci...
koga boli k...
Ne može ni \"ranjena\", ni \"povređena\", i sl. To nije dovoljno precizno, moglo je \"ustreljena\" ...
za sedmog: \"bih\" se upotrebljava samo za prvo lice jednine, znaci samo ja \"bih\", nikako u drugim slucajevima, ;)
\"upucana\" ?!?! Klosarski jezik bih bio pozeljan ostaviti na ulici. I djeca sa 4. razreda zavrsene osnovne bih bolji naslov sastavili. Porazavajuce !!!!
Molim Vas, evo i persiram (VELIKO V) nemojte citati portal ako Vam se ne svidja vokabular. SA-x radi super posao za nas normalne smrtnike. Vi nadljudi, pseudo Uebermensch, ne serite vise baaa.
Pa nema dva dana da ste objavili vijest da je umrla, e ironije i portala...
a tek koliko obrazovanih novinara trazi posao!Neciji tatini sinovi su pogurali ove maloumnike,zato nam se i drzava raspada!
hahaha...trebali ste napisat :Roknuta u po čela!
Good luck, best wishes. Bosnia love you.
Autoru prevodiocu ovog clanka -naslov ne moze biti \" upucana kongresmenka itd\" ,taj izraz mozes eventualno koristiti onako u svakodnevnoj konverzaciji, ali ovako zvanicno u naslovu nikada...
kongresmenka ..... mmmmm shemale
Kongresmenka je nakon operacije bolje upucana
jos malo pa ce vam i ofo-ono biti sastavni dio vijesti...gori smo mi sto citamo vijesti koje su ne potpune, i nidje veze s mozgom
Joj bože....je li nema boljeg izraza, povrijeđena, ranjena....upucana...