Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi me babooooo, plivam 😂
@StaGledasUociTeJebem Samo da ne pliva dalje od "tespiha" :) :)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 vidi me bakire plivam 😂😂😂😂😂😂😂
ponovit cu komentar, ne zna se ko je veci bleto-a, il ovi sto se u hrkama kupaju il ovi sto namecu kako ce se ko da kupa.
A sta je sa svim onim zenama koje nisu nuzno i religiozne, ali se ne osjecaju ugodno kad su haman pa gole pred drugim ljudima i koje bi se rado kupale u odjeci, koje se ustvari tako i kupaju. Da li i njima treba zabraniti kupanje na takav nacin?
Mašallah, nemere vlahluk pobijediti i muminima uzeti moral te se lijepo dosjetila kako dohakati nevijernicima.
Bolje gologuza neg' bit ovakva prikaza.
Mene bi stid bilo ovako majke mi al neki nemaju stida
Burkini nije zabranjeno nositi u kući pa je logično da se i prodaje, ali koja svrha ? Burkini je nošnja za vani !? A ako neko želi da ga nosi vani, neka to radi van Francuske, ko van BiH. I nemojte više promovirati maratonke u burkiniju BEZ komntara, niste propala Slobodna Bosna, osim ako novinar gost autor članka nije bio propali Asim MEtiljević iz Slobodne Bosne. Neće takva nikad zastupati BiH da nas blamira na OI bez medalje uz ufuravanje na Alaha prije trke, da glumi nekakvu Tuku !
666-999 Zlo I naopako!!! Is to prikaze!
Zato jer znaju da se kod nas mogu kupati u tome...fuj...
Zaista ne razumijem ove bijednice... pokrile se a nisu shvatile svrhu i bit istog!!! Pa jadne ne bile vama nikako nije mjesto na plaži jer tako privlacite pažnju... a svrha pokrivenosti je upravo suprotno od toga!!!
nek mi ti znas sta je svrha pokrivenosti! budalo neupucena
ja sam za ukidanje dozvole al pod uslovom da se može ispeć odojak na Baščaršiji
@KoIIateraI Može u krugu pravoslavne crkve u srcu Baščaršije :) :)
@hermann hesse samo pokušav reć koliko smo mi licemjeri ....smeta nam odluka o zabrani a mi zabranili sve svinjske proizvode po trgovinama ...moraš čitavo Sarajevo obić da nađeš kranjske kobasice ....i pitanje dal ih uopšte ima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kažu gdje je tu pravda nek se kupaju u čemu hoće. problem i jeste u tome što se ne mogu kupati u čemu hoće već im je burkini sa jedne strane nametnut a s druge zabranjen. niko ne pita ove jadne žene u čemu bi se kupale.
Nakaze arapske, sve ih protjerati treba!
Ovo je žena od osobe pod nickom "Vlahobran" :) :) :)
promijenite makar sliku...:-)))))))))))
morali bi crtat je ovakvih slika je malo. :))
@kiki Nek ne mijenjaju, vidi kako uživa :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)