Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Şto hın brane da se ocjepe pa nısu Katalonjanı pravılı genocıde ı masovne grobnıce?
kako je vrijeme doslo za koju godinu ce i kodnas i kantoni trazit da postanu drzava
Ako to žele, neka tako bude. Vrijeme je velikih promjena u svijetu, neka svako živi gdje hoće.
@TrebinjeRS jedno pitanje slazes li se da se sandzak ocjepi i vojvodina posto ioni zele da se ocjepe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kol'ko ja kužim to, oni kao hoće da se otcepljuju, a ovi im kao ne daju...
Nezavisnost je kao gheto, tvoj te Imenjak krade a svako te guzi jeli si mali niko i nista...
Koje budale, ništa nisu naučili iz istorije ("Historia est mater vitae")! Toliko su pomoći poslali nama a da nisu toliko pametni da su iz raspada naše bivše države i posljedica nešto naučili! Iskoristit će ih šačica pokvarenjaka željnih vlasti, moći i novca i odvesti u nepoznato!
Podrška demokratskom načinu vladanja. Tako će i Republika Srpska Bože zdravlja.
Kako ste samo kukali ljetost da vam BiH pošalje vojne helikoptere da vam gase požare, što ne dođoše s druge strane Drine kad se toliko volite?
Sandzak, Vojvodina, Kosovo...
❤🌍BOSNA I HERCEGOVINA ❤🌍
@brundo Imate Tursku :D
Ako to iskreno zele, i ako su spremni podnijeti sve probleme koje to vuce za sobom, onda im zelim uspjeh i sve najbolje... Moje misljenje vazi i za Krajinu, RS, HB, Kurdistan, Sandzak, Vojvodina... Dakle za svakog. Svi znamo da se sloboda krvlju placa, pa na izvolite je...
Iskrenost je nesto sto ljudi nisu navikli, pa me i ne cude reakcije... Lazi i obmane svima prijaju, veliki heroji ispred racunala, kako se nadati boljemu
Neka vidi balkanska stoka kako civilizovane tipa V.Britanija , Španija odrađuju separatističke tenzije.Nikad se neće odvojiti ovi partizani , da budu na vrijeme razmišljali , kasne jedno 50 godina.
@BokirSDA zemlje
Şto hın brane da se ocjepe pa nısu Katalonjanı pravılı genocıde ı masovne grobnıce?
Mile svrsava uzeo africku sljivu😂😂😂
Sto Dodo navraca na belaj Katalonce!
Svaka cast
ne daj se Mile!