Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stop hoIokaußtu nad muslimanima od strane židova
Kakva su to gamad, kroz historiju nije bilo goreg naroda od njih
Stop Antisemitizmu.nad pravim Semitima,samo 50% Jevreja su Semiti Arapi su 1/1
Cionisti moraju biti poraženi.
genociddni fasisticki izrael je najvece zlo u modernoj historiji
ti Palestinci su prodati od svih Arapa... bukvalno su tu samo da Izrael ne krene dalje na njih(što mu je dugoročno cilj) i da uvijek ima na kome da se iživljava... kad njih nestane Jordan je sljedeći..
Gaze ovi redom ebe im se za genocid
Hunger games u distriktu 12.
Sad će da se svete nad palestinskom djecom što im nije namještena pobjeda na Eurosongu. Šizofreni jadnici.
Upozorio je njih Allah dosta puta i sam im rekao kroz Kur'an da pamet u glavu a gledaj ih šta rade. Zaboravili koliko su ih muslimani puta u historiji spasili, zaboravili da prije 3000 godina u Rimskom carstvu su bili jevreji gotovo izumrli a u Perziji ih sačuvali muslimani, zaboravili ko ih je spasio od Faraona, zaboravili Abrahama, zaboravili poplave, zaboravili čak i 1940 da su ih najviše muslimani spašavali, i ovo je njihovo hvala.
Ne treba njih da Amerika upozorava kad su ista govvvna nego upozorio je njih Allah a samo gledajte šta će biti, nije bog mačka da odmah ogrebe
Daš prst hoce ruku.. to je prekleto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi se neće kanit dok se Islamske zemlje neujedine i zgaze CIONISTIČKO ĐUBRE!☝️☝️☝️Steta što nisu svi kao HUTI!