Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj na prvoj slici izgubio nevinost hahahaha
Ja bolesnika braćo draga
Mi smo puuno hrabriji od španjolaca.Mi stanemo pred naše političare a oni nas bacaju i vrte ko staru krpetinu i mi opet svaki dan tako.
Mi smo opet gori, pa čak i od ovih u Pamploni , njih se na ovom događaju skupi nekoliko stotina, a nas na Čevljanvoićima nekoliko desetina hiljada....
E, žao mi je ovih povrijeđenih, a posebno poginulih ljudi, ljubitelja životinja i adrenalina, u ovom plemenitom i nadasve uzbudljivom eventu, humanih ljudi koji bježe ispred bikova, umjesto da ih pojedu i preliju pivom.
Ljudska glupost je beskonačna
Latentni otpozadnicari,cim okrijeću pozadine nečemu oštrom I dugačkom.....
Da bog da ne docekali jutra
al ga bik na ovoj slici ubode joj
Ovo me nesto podsjeca kao ovi bikovi Dodik Izetbegovic i Covic i progone nas koji ne glasamo na njih
I onda nama nabijaju kompleks da smo ofirni zbog Čevljanovića.