Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN organizacije su očigledno dobra mašinerija za pranje novca nažalost a ne pomoć ljudima..Također vidimo evo i seksualna zlostavljanja od strane uposlenika iste organizacije. Svijet je nažalost sve više bolesno mjesto sa umno bolesnim narodom, da nam je Bog na pomoći u ovom ludilu.
U Bosni su, u ratu, pripadnici vojske Republike Srpske vodili u logore UN-ove vojnike i komadante da siluju Bošnjakinje. Da se malo zabave i odmore.
Sad gledam ovu situaciju oko italijanskog otoka Lampeduse.. Samo u 24 sata na gumenim camcima(hum.org.izbrojale minimalno 110 camaca) na otok se iskrcalo oko 7000 migranata koji ima kapacitet prijema 450 osoba!U jednom danu pristiglo je vise migranata nego cjelokupnog broja stanovnika otoka...ovo je katastrofa.
Neznam koje tu vise kriv jer bio sam ovevidac za vrijeme rata kod nas da su zene same isle nudile im se prodavale svoje tijelo i sigurno jeni na Haitiju bila slicna situacija e sad dali su zaista zeljele da ostanu trudne da bi ih neko izdrzavao ili nisu znale da se zastite to je do njih
A zna li se koliko su djece ostavili na ovim našim podtučjima....??? Ja znam samo jednu ženu koja je sa svojim zagondžijom i završila u USA.... Zašto ostale ne tražiše alimentacije i satisfakciju za zlostavljanje...
Ciganija poprilična
koje iznenadjenje
Pa neka se manje zegaju gospodje