Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primitivni narodi imaju cudnu potrebu da obozavaju lik i djelo velikog vodje ...
Najjace kad “bosnjak”komentarise neku naciju pogotovo mnogoljudnu sa pozamasnom historijom. A bosnjaka bosnu politiku njihov rejting i pogled svijeta na njih stanje i okolinu da ne komentarisem
@BrExIt sta ti imas protiv Bosnjaka ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa trebaju stope da mu ljube. Uporedi Rusiju pod Jecinjem i danas. Uprkos sankcijama i svim pritiscima sa Rusima se niko ne smije za*ebavati.
@Lion7 Definisi "zajebavanje". Meni su i same sankcije vec dovoljno "zajebavanje", onda spustanje cijena nafte proteklih godina jer se Rusija puno oslanja na pare od nafte, onda ona sramota na olimpijadi. Ljudi ih sve vise izoliraju.
nisu budale na zapadu pa ogranice mandate na max 2.... jer sve kasnije prelazi u monarhiju, rezim i sl .... kao sto kaze jedan novinar na jednoj americkoj tv kuci, a redovni mlati Trampa, ja mogu kazati za njega sta hocu i kad hocu a da mi za to ne ode glava i to je demokratija .... mada pretjerivanje ali demokratija ... svako ima pravo da kaze sta misli ...a za nedjela se sudi ili djela se osudjuju dobro ili neg.
Uopće mi nije jasno što ovaj Putko samog sebe ne okruni za cara i završi posao jenom za svagda? A ne ovako malo malo pa premijer pa malo malo pa predsjednik.
Pa vladati ce do kraja zivota logicno, zato sto je obicni diktator kojem je sila udarila u glavu.
Cuj do kad?! Dok ne rikne.. bojim ga se na slici vidit
Xaxa, нeпpиjaтeљимa cигypнo пpeдyгo. Пyткo je 6иo кopиcтaн зa Pycиjy дa je oпopaви пocлиje Jeљцинa, a caд je вeћ cyвишaн. Pycиja са оноликом територијом, популацијом и богатсвом има БДП као једна Шпанија од 40 милиона.Што неко рече, Русија је себе свела на продавца сировина и бенз. пумпу.
RS ostaje dio BiH, sladak ti nick ;)
njega će ko Lenjina balzamirati...
dugo.............
mislis ?
dugo.............
Bolje gledajte koliko će Dodik na ove ublehe trajat. DOŽIVOTNO, ko TITO !
Dir Prezident putin, I love Rusija ans SSSR and I wish ju best lak on Elekstions, ofkors to vin! You Dodik!