Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ces se skolovati kad evropa i amerika bombarduje bliski istok jos od 1948.....
Kako glup tekst i naslov, samo Sirija ima mnogo veći broj stanovnika a tu rat bjesni već 5 godina, da možda neće škole funkcionisati? Da ne pominjem Palestinu i torturu koji radi Izrael pa djeca ostaju bez osnovne edukacije. Dovoljno je Sirija da pokrije tu brojku. Gdje je Irak? Po njihovom proračunu znači samo 3 miliona djece ne ide u školu zbog rata!? Nego gospodo, vi koji ste radili tu studiju - nazad u školu!
Tuzno do daske. Nova generacija radikala, izbjeglica, terorista i bjednika.
Pa kako će se školovati kada sve bliskoistočne države od 1991 godine neprestano jednu po jednu bombarduju koalicione snage primjenjujući najnoviji način uvođenja zapadne demokratije. Majmuni bombarduju najstarije civilizacije na planeti. Kada je u Bagdadu bio univerzitet Jenki su drvenim brodicama pokušavali da se dokopaju zemlje u kojoj žive Indijanci. Čak su ih idioti nazvali Indijancima misleći da su došli u Indiju. Nisu znali ni gdje su.
srcce mi puca kad vidim ovakve slike...je.beš sve...
jeste vala i onda tek ponovo shvatim koliko sam sretna sto zivim u Bosni, kakva je takva je