Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pusti govno da lezi u nekom irackom zatvoru ne prekrati mu muke bolje da pisa smolu a jede go.vna nego da ga saljete pred gospodara
ma smrtna kazna je zakon...vidi ovog cirkusa sa seseljom, karadjicem, milosevicem..sude im 15 godina..trosak i problemi..valja ga hraniti i oblaciti tolike godine..odmah presudi...pa pa tariq a.
Traze pomilovanje jer je krscanin.Da je musliman nebi niko ni trepnuo okom. Uzgred on nikada nije htio priznati BiH kao nezavisnu drzavu.Njegovi ga sude, mislim da je ispravna kazna
A sto samo za krscanina Aziza? Kakvi su to dvostruki standradi Ban Ki-moona, generalnog sekretara UN-a. Nije valjda da bi ostalu dvojicu osudjenih trebalo (muslimana-sunita) pogubiti, izvrsavanjem izrecene smrtne kazne?! Bas je neka lijepa ta pravda po generalnom sekretaru UN-a.